Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Úgy tűnik, ezen a héten a helyes gyermeki figurák vonzották leginkább figyelmemet; tegnapelőtt egy híres cica szülinapjáról emlékeztem, ma meg egy macit szeretnék bemutatni nektek. Egy macit, amit még Spanyolországban eltöltött éveim alatt fedeztem fel magamnak, s nyugodtan mondhatom, hogy kabalaként hordtam és hordom ékszereit, táskáit.Egy maci, amely követett Magyarországra is, hiszen nemrég az Andrássy úton a márka megnyitotta üzletét. Ez a márka a Tous. A maci, amelyet a tulajdonos, Rosa Tous utazása során látott meg egy kirakatban, s emlékeztette őt gyerekkori plüssállatára. Úgy gondolta, szinte mindenkiben lakoznak hasonló emlékek, s ezért a macit választotta a márka jelképévé. Azóta – habár más kollekciókkal is előrukkolnak – a maci körvonala, a két pontszeme és az orra a legtöbb ékszeren és terméken megjelenik.A Tous egyébként hagyományos, barcelonai, családi ékszerészvállalkozás, amelyet 1920-ban alapítottak. A fordulatot a ’70-es években Rosa Oriol és férje, Salvador Tous hozták, amikor egyedi ékszereket kezdtek tervezni a klienseknek. A ’80-as évekre teljesen új stratégia alakult ki, amelynek következtében a Tous nemzetközi hírnévre is szert tett. Manapság a Tous a világ 35 országában van jelen, 300 üzlettel – igaz, a fele ezek közül Spanyolországban van. 2012-re 800 eladási pontot terveznek, s szeretnék elérni az ezermillió eurós bevételt.

A Tous sikere a folyamatosan megújuló kollekcióknak és az elérhető luxuskategóriának köszönhető, no és persze a macinak.
2007 óta a márka arca Kylie Minogue, aki szintén sokat segített a népszerűsítésben. Olyan városi stílust alkotnak, amelyet a fiatalok és az érettebb korosztály egyaránt értékel és szívesen visel. A maci utánzatait mindenhol árulják a világon, akárcsak Louis Vuitton hamisítványait.

 


 

Nézzétek meg, hányféleképpen jelenik meg ez a maci az ékszereken, amelyekből az ezüsttől a gyémántig minden létezik, így az áraktól sem kell megijedni, igen változók, de a táskákról, napszemüvegekről, órákról sem hiányozhat a maci. Miért ne lehetne ő a te kabalád is? Ja! A Tousnak rendkívül helyes anyák napi medáljai vannak, ajánlom apukák és kisebb-nagyobb gyermekek figyelmébe, hiszen közeledik a nap! Én is szeretnék egy ilyet...
Termékkatalógus/Tous