Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miss Earth Hungary szépségtippjei

Polgár Krisztina, aki 2008-ban A Királynő, azaz Freire Szilvia második udvarhölgyeként elnyerte a Miss Earth Hungary címet, megosztotta velünk legféltettebb szépségápolási trükkjeit.

- Hogy mi a titkom? Rengeteg mosoly, barátságos természet, pozitív életfelfogás - ez mind úgy szépit meg egy nőt, hogy a körülötte levők másra nem is tudnak figyelni. Emellett persze nagyon fontos a testedzés, illetve az azt követő infraszauna. A szépségápolás másik lényeges eleme, hogy figyeljünk oda a testünk jelzéseire, igyunk sok folyadékot, hiszen attól lesz gyönyörű a bőrünk! Persze a természetes szépség megőrzéséhez bizonyos életkor után már érdemes segítségül hívni a modern kor vívmányait is: ha tehetjük, használjunk olyan kozmetikumokat, amelyek megelőzik a ráncosodást.

Kriszta nemcsak a nőknek, hanem a férfiaknak is szolgál néhány jótanáccsal:

- Az igazi férfi számomra ápolt, jó illatú, jól öltözött. Fontos számomra a férfi illata, és itt nem parfümökre vagy dezodorokra gondolok, hanem a saját illatára. Ha valaki ápolt, az főként az illatában nyilvánul meg. A másik, amit lényegesnek tartok, az a fogak megfelelő ápolása. Egy szép, ragyogó mosoly semmivel sem pótolható.