Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mik a szépség tippek a sztárok világából? A sztárok világában hódit a rövid haj. Változatos stílusban, az arc formájához illő mesteri vágással. Nem kisebb nevek követik ezt a hullámot, mint Victoria Beckham és a legdivatosabb modell, Agyness Deyn. Bár Agyness esetében nem csoda: igazán kísérletező hajlamú, hiszen énekesként, filmszínészként, és zenekaralapítóként is kipróbálta magát.
A sort folytathatjuk Maggie Gyllenhaal-lal, aki egy divatbemutatón már frissen
rövidre vágott frizurával jelent meg. Ugyan nem szőkén, hanem világosbarnán, amibe egy kis
vörös is belejátszik.
Katie Holmes már az év elején elkezdte egyre rövidebbre vágatni haját, sötétbarnára festve. Fehér bőrének egyhangúságát pedig élénk rúzzsal ellensúlyozza.

Szóval kik is álltak be a rövid hajú hírességek sorába?
Kate Moss, Keira Knightly, az 50. évébe lépett Sharon Stone, valamint a zenevilág sztárja, Rihanna.
A sötét színű hajhullám után most egy kicsit furcsa a szőke színdivat.. Természetesen. A fodrászunknak mindössze arra kell vigyáznia, hogy ne váljon fénytelenné hajunk a folytonos festéstől, ezért azt tanácsolják, hogy csak a tövét festessük be, amikor szükséges. Otthoni hajápolásra pedig használjunk speciális, festett hajra előállított sampont és kondicionálót.
Heidi Klum is szőkében lép a fényképezőgépek elé, de egyelőre nem követi a rövid trendet, a nyak aljáig érő egyenes, frufrus a haja.

Az arcápolásban is új szelek fújdogálnak.
A Beckham házaspár elárulta, hogy fülemüle ürülékéből készült krémet használnak arcőrükre. Azt mindenki tudja, hogy a fülemüle szépen énekel, de hogy az ürüléke mit tartalmaz, azt nem. Eláruljuk: a guanine nevű aminosavat, amely megfiatalítja a bőrt. A japán gésák sminkjük eltávolítására használták, bőrük ettől selymessé vált, a foltok, szépséghibák pedig eltűntek.


 
Mielőtt megborzongnák, gyorsan elmondjuk, hogy az üzletekben kapható készítményeket már gondosan megtisztították, UV lámpával kezelték, hogy megszabadíthassák a baktériumoktól. Kiváló eredményeket értek el ezzel a pakolással a fáradt, élettelen, nap által károsodott bőr kezelésében. A fülemüle ürülékéhez hozzáadnak még zöldteából, sheamogyoró-vajból készült kivonatot is.
A Beckham házaspár számára újdonság ez az arcápoló szer, Londonban viszont már több mint egy éve használják a legmenőbb szépségszalonban. Házilagos előállítását senkinek sem tanácsoljuk.